Snijd de aardappelen in vieren en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gehaktballen in vieren. Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de gehaktballen 5 min. in de jus totdat ze warm zijn.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui 5 min. Voeg de paprikastukjes toe en roerbak 3 min. Schep de spinazie erbij en laat de spinazie ontdooien. Voeg de rozijnen toe en verhit de spinazie al omscheppend nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de gehaktballen in jus met de spinazie en de aardappelen.
Gerelateerde recepten
Spinazie met gehaktballen in jus

hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardappelen in vieren en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gehaktballen in vieren. Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de gehaktballen 5 min. in de jus totdat ze warm zijn.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui 5 min. Voeg de paprikastukjes toe en roerbak 3 min. Schep de spinazie erbij en laat de spinazie ontdooien. Voeg de rozijnen toe en verhit de spinazie al omscheppend nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de gehaktballen in jus met de spinazie en de aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak aardappelen
1 schaal gebraden
1 zakje jus
2 el olijfolie
1 ui
1 rode paprika
1 pak spinazie
50 g rozijnen