Lekkerbekjes met pittige komkommersla

Vrijdag visdag! Maar dit lekkerbekje smaakt ook heerlijk op elke andere dag van de week.

570 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de groene schil van de schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap door de couscous.

  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de bevroren lekkerbekjes in ca. 14 min. aan beide kanten bruin en krokant. Keer regelmatig.

  3. Schaaf of snijd ondertussen de komkommers in plakjes en schep de chilisaus erdoor. Serveer de lekkerbekjes met de couscous en komkommersalade. Garneer eventueel met partjes limoen.

  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Lekkerbekjes met pittige komkommersla

Vrijdag visdag! Maar dit lekkerbekje smaakt ook heerlijk op elke andere dag van de week.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig