Spaanse bonensalade

Olé! Met deze salade uit het zuiden liggen niet een, niet twee, maar drie Spaanse smaken op je bord.

335 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de uit. Snijd de knoflook fijn. Snijd de chorizo in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Doe na 3 min. de chorizo bij de ui, samen met de knoflook en de saffraan. Bak op laag vuur nog 2 min.

  2. Voeg de bonen toe aan de chorizo en laat op laag vuur in ca. 5 min. warm worden. Hak intussen de peterselie. Bestrooi het gerecht met de peterselie. Serveer warm of koud.

  • algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren maken. Hoe langer het staat, hoe lekkerder het wordt. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Spaanse bonensalade

Olé! Met deze salade uit het zuiden liggen niet een, niet twee, maar drie Spaanse smaken op je bord.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig