bewaar
Koude tomatensoep met kip
Koude tomatensoep met kip
bewaar

Koude tomatensoep met kip

10 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 sneetjes

oud witbrood

1 kleine

ui

1 teentje

knoflook

½

komkommer

1 pak

gezeefde tomaten

1 dl

olijfolie

zout en peper

150 g

gerookte kipfilet

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

Korstjes van brood snijden. Brood weken in 1 dl water. Ui en knoflook pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. In blender of keukenmachine brood, ui, knoflook en komkommer pureren. Gezeefde tomaten en olie toevoegen en nogmaals goed pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Tot gebruik in koelkast zetten. Kipfilet in reepjes snijden. Soep serveren met reepjes kip. Lekker met stokbrood.