Bakbacon met tomaat

135 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Citroen schoon boenen en boven kom 2 theelepels schil eraf raspen. Korstjes van brood snijden en brood heel fijn verkruimelen. Oreganoblaadjes van takjes rissen en fijnhakken. In kommetje rasp, broodkruim, oregano en zout en peper naar smaak mengen. Tomaten wassen, halveren en op bakplaat zetten. Kruimmengsel erover verdelen. Kruidenolie erover druppelen. Plakken bacon ernaast leggen. Bakplaat in oven schuiven en tomaat in ca. 15 minuten gaar laten worden en bacon knapperig bruin. Op vier borden plakje bacon leggen. Op elke plak bacon 2 halve tomaten zetten.

Bakbacon met tomaat

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig