Pasta met broccoli-kaassaus
Pasta met broccoli-kaassaus
bewaar
bewaar

Pasta met broccoli-kaassaus

Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.

30 min. bereiden
101waarderingen

5 ingrediënten

Aan de slag

1

Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.

2

Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan. Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.

3

Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.

Broccoli

Instructievideo - 03:55 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met broccoli-kaassaus

Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig