Romige fruitpannenkoeken
680 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
2 zakjes
50 g
2
250 g
1 blikje
1 doosje
50 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 18-19 - 2001 week 18-19
Pannenkoekmix, vanillesuiker en 7 dl water tot glad beslag mixen. In koekenpan klontje boter verhitten en pannenkoeken bakken. Intussen appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en 3 eetlepels sap opvangen. MonChou in blokjes snijden. Fruit, MonChou, ananassap en rozijnen mengen. Pannenkoeken serveren met fruitmengsel. Lekker met suiker of stroop.
Romige fruitpannenkoeken

hoofdgerecht
4 personen
680 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pannenkoekmix, vanillesuiker en 7 dl water tot glad beslag mixen. In koekenpan klontje boter verhitten en pannenkoeken bakken. Intussen appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en 3 eetlepels sap opvangen. MonChou in blokjes snijden. Fruit, MonChou, ananassap en rozijnen mengen. Pannenkoeken serveren met fruitmengsel. Lekker met suiker of stroop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak eierpannenkoekmix
2 zakjes vanillesuiker
50 g boter of margarine
2 appels
250 g aardbeien
1 blikje ananasstukjes op eigen sap
1 doosje MonChou zacht en luchtig
50 g rozijnen




