Meng de karnemelk met 1 el komijn en de knoflook in een kom. Voeg de kip toe en laat minstens 1 uur marineren. Schep regelmatig om.
Verhit de frituurpan tot 170 °C. Strooi de bloem met de rest van de komijn op een bord. Neem de drumsticks uit de marinade en bestrooi met zout. Haal door de bloem en schud overtollige bloem af. Frituur de drumsticks in 12-15 min. Keer regelmatig.
Laat de kip uitlekken op keukenpapier. Serveer met een partje citroen.
- algemeenU kunt de kip een paar uur van tevoren marineren. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg vlak voor serveren stap 2 en 3.
Gerelateerde recepten
Komijn-kipkluifjes

hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
30 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Meng de karnemelk met 1 el komijn en de knoflook in een kom. Voeg de kip toe en laat minstens 1 uur marineren. Schep regelmatig om.
Verhit de frituurpan tot 170 °C. Strooi de bloem met de rest van de komijn op een bord. Neem de drumsticks uit de marinade en bestrooi met zout. Haal door de bloem en schud overtollige bloem af. Frituur de drumsticks in 12-15 min. Keer regelmatig.
Laat de kip uitlekken op keukenpapier. Serveer met een partje citroen.
algemeen:U kunt de kip een paar uur van tevoren marineren. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg vlak voor serveren stap 2 en 3.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 ml karnemelk
3 el gemalen komijn (djinten)
2 tenen knoflook
8 kipdrumsticks
400 ml zonnebloemolie
6 el bloem
1 citroen
Dit heb je nodig
frituurpan