bewaar
Hartige spinaziepannenkoeken
Hartige spinaziepannenkoeken
bewaar

Hartige spinaziepannenkoeken

Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!

15 min. bereiden
175waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

pannenkoeken kant-en-klaar

65 g

pijnboompitten

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

600 g

verse bladspinazie

150 g

Castello blue blauwaderkaas

50 g

rozijnen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Snipper de knoflook.

2

Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook ca. 1/2 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 3. min. mee. Verkruimel de kaas boven de spinazie. Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.

3

Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.

combinatietipLekker met frisse salade.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige spinaziepannenkoeken

Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig