bewaar
Aardappel-visschotel
Aardappel-visschotel
bewaar

Aardappel-visschotel

25 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

300 g

sugar snaps

3 eetlepels

olijfolie extra vierge met knoflookaroma en chilipeper

2 zakken

aardappeldobbeltjes

1 bakje

zalmsnippers

1 bakje

roze garnalen

1 zakje

verse basilicum

zout en peper

Aan de slag

1

Uien pellen en snipperen. Sugar snaps schoonmaken en wassen. In braadpan olie verhitten. Aardappelen ca. 5 minuten onder regelmatig omscheppen op hoog vuur bakken. Uien toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Sugar snaps toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Vis toevoegen en geheel goed warm laten worden. Basilicum grof hakken. Schotel op smaak brengen met zout en peper. Bestrooien met basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-visschotel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig