Bloemkool met kerriesaus en tartaar

465 kcal

20 min. bereiden

2.7/5

(51)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 38-39 - 2010 week 38-39

Aan de slag

  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.

  2. Doe de sausmix met de melk in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Voeg de ananasstukjes toe en laat 1-2 min. zachtjes doorkoken.

  3. Verdeel de krieltjes met de tartaartjes en bloemkool over 4 borden. Schep de kerriesaus over de bloemkool.

  • algemeenVervang de mix voor kerriesaus door mix voor kaassaus.

Wat vond je van dit recept?

Bloemkool met kerriesaus en tartaar

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig