bewaar
Knolselderij-spekpuree
Knolselderij-spekpuree
bewaar

Knolselderij-spekpuree

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

knolselderij

400 g

aardappelen

1 duopak

gerookte spekblokjes

100 ml

melk

150 g

belegen boerenkaas

4 seizoenen peper

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Snijd de knolselderij en aardappelen in blokken van 5 cm en kook ze 20 minuten. Bak de spekjes 8 min. in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Verhit de melk en voeg toe aan de afgegoten knolselderij en aardappel. Stamp met een pureestamper. Voeg de kaas, de spekjes en 2 el selderijblaadjes toe. Roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met 4 seizoenenpeper. Lekker met gebakken runderchipolata en zuurkool.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knolselderij-spekpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig