Kir framboise

Feestelijk drankje met frambozen en prosecco. Bruisend begin van een avondje lekker eten of borrelen.

80 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schenk in elke flûte 1 tl frambozensiroop en doe er 2 frambozen in. Verdeel de prosecco over de glazen.

  • serveertipGeef de flûtes een feestelijk accent met een roze suikerrandje. Meng in een kommetje 2 el witte basterdsuiker met 1-2 tl frambozensiroop. Schep het mengsel op een bordje en zet een kommetje water ernaast. Doop de flûtes eerst in het water en dan in de suiker. Laat 10 min. drogen.
  • dieettipVervang voor de kinderen de prosecco door kinderchampagne.

Gerelateerde recepten

Kir framboise

Feestelijk drankje met frambozen en prosecco. Bruisend begin van een avondje lekker eten of borrelen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig