Zelfgemaakte ravigotesaus

Deze koude, Franse ravigotesaus is lekker fris voor over de sla bijvoorbeeld!

220 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de mayonaise met de zure room en de mosterd. Snijd de augurken in kleine blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Voeg samen met de sjalot toe aan het mayonaisemengsel.

  2. Haal de blaadjes van de takjes peterselie en snijd fijn. Voeg de peterselie, de bieslook, de dragon en de kappertjes toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.

  • Ravigottesaus

    Instructievideo - 02:32 min.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Zelfgemaakte ravigotesaus

Deze koude, Franse ravigotesaus is lekker fris voor over de sla bijvoorbeeld!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig