Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de bleekselderij en de wokgroente toe en bak 4-5 min.
Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook. Draai het vuur laag en schep de tonijn erdoor. Verwarm op laag vuur 3-4 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout.
Schep de macaroni door de groente met tonijn. Serveer de pasta in 4 diepe borden.
- algemeenReepjes bleekselderij zijn ook heerlijk in een salade met appel, walnoten en gesneden witte kool.
Groentemacaroni met tonijn

hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de bleekselderij en de wokgroente toe en bak 4-5 min.
Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook. Draai het vuur laag en schep de tonijn erdoor. Verwarm op laag vuur 3-4 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout.
Schep de macaroni door de groente met tonijn. Serveer de pasta in 4 diepe borden.
algemeen:Reepjes bleekselderij zijn ook heerlijk in een salade met appel, walnoten en gesneden witte kool.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g macaroni grande
2 el olijfolie
1 ui
2 stengels bleekselderij
1 zak grofgesneden wokgroenten
1 blik tomatenblokjes
2 blikjes tonijnmoot op water
2 tl gedroogde munt