Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta

305 kcal

15 min. bereiden

2/5

(6)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 sinaasappels

    sinaasappels

  • 50 gram hazelnoten

    hazelnoten

  • 0.5 bakje ricotta

    ricotta

  • 2 eetlepel honing

    honing

  • 4 sneetjes rozijnenbrood

    rozijnenbrood

  • 4 eetlepel sinaasappelmarmelade

    sinaasappelmarmelade

Soepen en Sandwiches - Soepen en Sandwiches

Aan de slag

  1. 1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen. Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren. Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.

  • algemeenVervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe.

Wat vond je van dit recept?

Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig