Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta
305 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 sinaasappels
sinaasappels
50 gram hazelnoten
hazelnoten
0.5 bakje ricotta
ricotta
2 eetlepel honing
honing
4 sneetjes rozijnenbrood
rozijnenbrood
4 eetlepel sinaasappelmarmelade
sinaasappelmarmelade
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Soepen en Sandwiches - Soepen en Sandwiches
1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen. Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren. Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.
- algemeenVervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe.
Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta

4 personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen. Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren. Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.
algemeen:Vervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 sinaasappels
50 g hazelnoten
½ bakje ricotta
2 el honing
4 sneetjes rozijnenbrood
4 el sinaasappelmarmelade




