Mosterdsoep met asperges en ham

165 kcal

10 min. bereiden

2.6/5

(45)

Ingrediënten

Aantal personen

Soepen en Sandwiches - Soepen en Sandwiches

Aan de slag

  1. Mosterdsoep verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Onderkantjes van asperges afsnijden en asperges doormidden snijden. In steelpan met ruim kokend water en wat zout aspergetips in 4 min. beetgaar koken. Asperges afgieten en met ham door soep roeren. Soep over borden verdelen en in midden lepel zure room scheppen. Garneren met toefjes tuinkers.

  • algemeenOp dezelfde manier tovert u kant-en-klare zalmsoep met dille om tot een extra feestelijk soepje: roer er met de groene aspergetips reepjes gerookte zalm door. Ook lekker als lunchgerecht.

Wat vond je van dit recept?

Mosterdsoep met asperges en ham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig