Eierdopbagel met zalm en roomkaas

Na deze verrassing neem je nooit meer genoegen met een gewone eierdop.

410 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren zacht in ca. 6 min., halfzacht in ca. 7 min. of hard in ca. 8 min. Laat schrikken onder koud stromend water.

  2. Snijd de bagels doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden in een koekenpan zonder olie of boter of in een broodrooster.

  3. Bestrijk de bagels met de zuivelspread. Verdeel de zalm over de onderste helften en garneer met de dille. Leg de bovenste helften erop.

  4. Halveer de eieren. Zet de eieren in de opening van de bagels en serveer direct.

  • algemeenMeng de overgebleven helft van de zuivelspread met de rest van de dille en voeg 1 tl citroenrasp toe. Een frisse spread voor op brood of toast.
  • Eierdopbagel met zalm en roomkaas

    Instructievideo - 01:01 min.

Eierdopbagel met zalm en roomkaas

Na deze verrassing neem je nooit meer genoegen met een gewone eierdop.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig