Brochettes

200 kcal

20 min. bereiden, 1 uur wachten

3.5/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan of barbecue, 16 satéstokjes, minimaal 30 min. geweekt in water


2011 nr. 05 - Groente, elke dag variatie

Aan de slag

  1. Meng de helft van de sherry met de olie, knoflook en de helft van de sojasaus. Doe de varkenshaas en de garnalen in aparte schalen en verdeel de marinade erover. Laat minimaal 1 uur marineren.

  2. Breng ondertussen de rest van de sherry, sojasaus en honing aan de kook en laat in ca. 7 min. inkoken tot een stroperige saus.

  3. Rijg het vlees aan 8 satéprikkers en de garnalen aan 8 andere prikkers. Gril de vlees- en garnalenbrochettes op de barbecue of in de grillpan in ca. 7 min. gaar. Keer halverwege. Serveer met de saus.

  • Garnalen pellen

    Instructievideo - 00:36 min.

Wat vond je van dit recept?

Brochettes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig