bewaar
IJs met warme perziken en honingsaus
IJs met warme perziken en honingsaus
bewaar

IJs met warme perziken en honingsaus

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 ml

slagroomijs

250 ml

cream sherry

3 eetlepels

honing

4 rijpe

perziken

½ pak

cantuccini

Aan de slag

1

IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden. Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken. Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken. Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen. IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJs met warme perziken en honingsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig