bewaar
Warme vijgen met ijs
Warme vijgen met ijs
bewaar

Warme vijgen met ijs

Wauw, wat een plaatje van een toetje is dit!

5 min. bereiden
8 min. oventijd
24waarderingen

Ingrediënten

8 personen

8

verse vijgen

8 tl

cremaceto classico, 55% balsam

500 g

slagroomijs

Wauw, wat een plaatje van een toetje is dit!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de vijgen van boven kruislings in, maar snijd niet helemaal door. Besprenkel elke vijg met 1 tl balsamicocrème. Zet ca. 8 min. in de oven. Neem uit de oven en schep op elke vijg1 bolletje slagroomijs. Besprenkel met wat extra balsamicocrème en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme vijgen met ijs

Wauw, wat een plaatje van een toetje is dit!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig