Warme perziken met dessertwijn en bitterkoekjesijs
Warme perziken met dessertwijn en bitterkoekjesijs
bewaar
bewaar

Warme perziken met dessertwijn en bitterkoekjesijs

15 min. bereiden
58waarderingen

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 225 °C. Perziken wassen, halveren en pit verwijderen. Perzikhelften met snijvlak naar boven in ingevette ovenschaal leggen. Bestrooien met vanillesuiker en dessertwijn erover sprenkelen. Ca. 10 min. in oven zetten, tot het fruit zacht is. Perzikhelften op bolle kanten op vier bordjes leggen. In holtes van perziken bolletjes ijs scheppen. Bessen over perziken verdelen. In ovenschaal achtergebleven sap erover druppelen.

algemeenIn plaats van Vin Santo kan ook Amaretto (amandellikeur, slijter) gebruikt worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme perziken met dessertwijn en bitterkoekjesijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig