Aardappelgratin en groene groenten

465 kcal

20 min. bereiden, 40 min. wachten

3.1/5

(84)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (25 x 30 cm), ingevet


2011 nr. 05 - Groente, elke dag variatie

2011 week 18-21 - 2011 week 18-21

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche. Meng er 75 g kaas en peper en zout naar smaak door. Voeg de bosui en de aardappelschijfjes toe. Schep het mengsel in de ovenschaal. Strooi de rest van de kaas erover. Bak de aardappelgratin in het midden van de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.

  2. Kook de bevroren broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe. Giet af. Neem de aardappelgratin uit de oven, snijd in stukken en verdeel over 4 borden. Serveer met de groenten.

Wat vond je van dit recept?

Aardappelgratin en groene groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig