Sperziebonen met basilicum
105 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
600 g
1 bakje
2 el
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 05 - Groente, elke dag variatie
Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Meng het basilicum met de sperziebonen. Besprenkel met het azijn en de olijfolie.
Sperziebonen met basilicum

bijgerecht
4 personen
105 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Meng het basilicum met de sperziebonen. Besprenkel met het azijn en de olijfolie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g sperziebonen
1 bakje basilicum
2 el balsamicoazijn
2 el olijfolie extra vierge




