Tuinerwten uit de wok met spinazie

Niets makkelijker dan bladspinazie met wat knoflook uit de wok. Met dit duo kun je alle kanten op.

265 kcal

(Voedingswaarden)

8 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pel de teen knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 20 sec. op laag vuur. Voeg de bevroren tuinerwten toe en zet het vuur hoog. Roerbak 3 min. Voeg de spinazie in 3 delen toe en roerbak tot deze is geslonken. Dit duurt ca. 4 min. Neem van het vuur en roer de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met peper. Serveer direct.

Tuinerwten uit de wok met spinazie

Niets makkelijker dan bladspinazie met wat knoflook uit de wok. Met dit duo kun je alle kanten op.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig