Allersnelste caesarsalade met mosselen

225 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Wrijf in een ruime lage schaal de ansjovisfilets met een vork fijn. Klop de mosterd en de mayonaise erdoor. Voeg zoveel water toe dat een dik vloeibare dressing ontstaat.

  2. Haal de blaadjes van de kropjes sla los. Schep ze samen met de gekookte mosselen luchtig door de dressing.

  3. Strooi de croutons over de salade. Schaaf met een kaasschaaf boven de salade krullen van de kaas. Knip tenslotte het bieslook boven de salade in grove stukken. Lekker met warm stokbrood.

  • algemeenVariatietip: vervang mosselen door rose garnalen, gerookte makreel of sardines
  • Croutons maken

    Instructievideo - 01:14 min.

Allersnelste caesarsalade met mosselen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig