Tonijn met wasabiboter en bosui

385 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Roer de peterselie, de wasabipasta en zout naar smaak door de boter. Laat de boter in de koelkast in 30 min. opstijven.

  2. Bestrijk de tonijn met ketjap en 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de tonijn 4 min., keer halverwege. Leg op een warm bord.

  3. Bestrijk de bosuitjes met 1 el olie en gril aan elke kant 1 min. Verdeel over de tonijn.

  4. Snijd de wasabiboter in 4 plakken en leg op de tonijn. Lekker met aardappelen uit de oven en een tomatensalade met basilicumdressing.

  • Vis grillen

    Instructievideo - 00:43 min.

Gerelateerde recepten

Tonijn met wasabiboter en bosui

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig