bewaar
Fusilli al prosciutto
Fusilli al prosciutto
bewaar

Fusilli al prosciutto

20 min. bereiden
92waarderingen

Ingrediënten

4 personen

20 g

boter

1

ui

1 teen

knoflook

100 g

tuinerwten

1 pakje

schouderham

200 g

fusilli

1 bekertje

slagroom

Aan de slag

1

Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook 10 min. op laag vuur. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 2 min. op laag vuur (blancheren). Giet af. Snijd de ham in stukjes.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de ham en de slagroom toe aan het uimengsel en breng aan de kook. Meng de pasta met de saus en de tuinerwtjes. Breng op smaak met peper en zout.

algemeenVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de sperziebonen met rucola en kaas en de filetlapjes met witte wijn (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.