Fusilli al prosciutto

400 kcal

20 min. bereiden

3/5

(94)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 20 gram boter

    boter

  • 1 ui

    ui

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 100 gram tuinerwten

    tuinerwten

  • 1 pakje schouderham

    schouderham

  • 200 gram fusilli

    fusilli

  • 1 bekertje slagroom

    slagroom

2011 nr. 08 - Puur Italië

Aan de slag

  1. Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook 10 min. op laag vuur. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 2 min. op laag vuur (blancheren). Giet af. Snijd de ham in stukjes.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de ham en de slagroom toe aan het uimengsel en breng aan de kook. Meng de pasta met de saus en de tuinerwtjes. Breng op smaak met peper en zout.

  • algemeenVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de sperziebonen met rucola en kaas en de filetlapjes met witte wijn (zie recept elders op ah.nl/recepten).
  • Blancheren

    Instructievideo - 01:00 min.

Wat vond je van dit recept?

Fusilli al prosciutto

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig