Bulgur met druiven en pijnboompitten

Lekker makkelijk: je hoeft nauwelijks te snijden, alleen even mengen.

565 kcal

15 min. bereiden

3/5

(45)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 275 gram bulgur

    bulgur

  • 6 eetlepel extra vierge olijfolie

    extra vierge olijfolie

  • 3 eetlepel pijnboompitten

    pijnboompitten

  • 1 rode ui

    rode ui

  • 500 gram pitloze witte druiven

    pitloze witte druiven

  • 3 eetlepel krenten

    krenten

Aan de slag

  1. Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 3 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en halveer de druiven.

  2. Roer de bulgur los met een vork en meng de ui, druiven, pijnboompitten en krenten erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer.

  • combinatietipLekker met broccoli en runderworstjes.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Wat vond je van dit recept?

Bulgur met druiven en pijnboompitten

Lekker makkelijk: je hoeft nauwelijks te snijden, alleen even mengen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig