Roergebakken witlof

Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak.

85 kcal

10 min. bereiden

3.4/5

(119)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


Aan de slag

  1. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de witlof in reepjes.

  2. Verhit in een wok de olie. Roerbak de witlof op halfhoog vuur ca. 3 min. Roer de suiker erdoor en laat smelten. Voeg de oestersaus toe en schep op halfhoog vuur erdoor. Breng op smaak met zwarte peper.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Roergebakken witlof

Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig