bewaar
Roergebakken witlof
Roergebakken witlof
bewaar

Roergebakken witlof

Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak.

10 min. bereiden
94waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

witlof

2 el

traditionele olijfolie

½ el

kristalsuiker

1 el

oestersaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de witlof in reepjes.

2

Verhit in een wok de olie. Roerbak de witlof op halfhoog vuur ca. 3 min. Roer de suiker erdoor en laat smelten. Voeg de oestersaus toe en schep op halfhoog vuur erdoor. Breng op smaak met zwarte peper.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken witlof

Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig