bewaar
Warme geitenkaas met portrozijnen
Warme geitenkaas met portrozijnen
bewaar

Warme geitenkaas met portrozijnen

15 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

rozijnen

1 dl

witte port

1 zakje

vanillesuiker

(versgemalen) zwarte peper

1 mespunt

kruidnagelpoeder

4 sneetjes

witbrood

1 zakje

walnoten

1 pakje

geitenkaas

Dit heb je nodig

  • uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm

Aan de slag

1

n hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 min. verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.

2

In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen. Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.

Warme geitenkaas met portrozijnen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig