Spruitjes schoonmaken en halveren. In wok olie verhitten. Spruitjes op middelhoog vuur al omscheppend in ca. 6 minuten beetgaar bakken. Van vuur af walnoten, olijven en citroensap door spruitjes scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.
Gerelateerde recepten
Spruitjes met walnoot en olijven

bijgerecht
4 personen
165 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spruitjes schoonmaken en halveren. In wok olie verhitten. Spruitjes op middelhoog vuur al omscheppend in ca. 6 minuten beetgaar bakken. Van vuur af walnoten, olijven en citroensap door spruitjes scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g spruitjes
2 eetlepels olijfolie
50 g gepelde walnoten
50 g zwarte olijven zonder pit
1 eetlepel citroensap
0 zout
0 (versgemalen) peper
Dit heb je nodig
wok