Varkensschnitzel met brie en olijven

325 kcal

15 min. bereiden

2.8/5

(6)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • gourmetstel


Verrassend fonduen en gourmetten - Verrassend fonduen en gourmetten

Aan de slag

  1. Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In kom tomaat, olijven en kappertjes mengen met zout en peper naar smaak. Schnitzeltjes aan beide kanten bestrijken met pesto en op schaaltje leggen. Plakjes brie ernaast leggen.

  2. In pannetje olie verhitten en 1 varkensschnitzeltje in 3 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat tomaatmengsel erbij scheppen en plakje brie op vlees leggen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en brie in 2-3 min. laten smelten.

Wat vond je van dit recept?

Varkensschnitzel met brie en olijven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig