Ingrediënten
4 personen
½
meloen
750 g
friszoete appels
Dit heb je nodig
sapcentrifuge
Aan de slag
Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit met een lepel. Snijd elke helft in 4 of 5 parten, zodat ze door de opening van de sapcentrifuge kunnen. Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Doe het fruit in de sapcentrifuge, vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct.
Appel-meloensap

4 personen
75 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit met een lepel. Snijd elke helft in 4 of 5 parten, zodat ze door de opening van de sapcentrifuge kunnen. Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Doe het fruit in de sapcentrifuge, vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ meloen
750 g friszoete appels
Dit heb je nodig
sapcentrifuge