Appel-komkommer-bleekselderijsap
60 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
750 g
1
3 stengels
Dit heb je nodig
sapcentrifuge
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 10 - Zo uit de oven
Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Schil de komkommer met een kaasschaaf of een dunschiller. Doe de komkommer en bleekselderij in de sapcentrifuge, gevolgd door de appel. Vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct.
Appel-komkommer-bleekselderijsap

4 personen
60 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Schil de komkommer met een kaasschaaf of een dunschiller. Doe de komkommer en bleekselderij in de sapcentrifuge, gevolgd door de appel. Vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
750 g friszoete appels
1 komkommer
3 stengels bleekselderij
Dit heb je nodig
sapcentrifuge




