Limoenribs met cajunfrites

510 kcal

20 min. bereiden, 20 min. wachten

3.3/5

(142)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2011 nr. 10 - Zo uit de oven

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Schep de frites op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de cajunkruiden en leg de ui ertussen. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Leg de tomaten met de snijkant naar boven samen met de spareribs bij de frites en ui. Bak nog ca. 10 min. tot de frites en spareribs bruin en gaar zijn.

  2. Knijp de limoenen uit boven een steelpan en voeg de honing toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 1 min. inkoken. Verdeel de frites, ui en tomaat over 4 borden. Leg de spareribs erbij. Serveer met de limoenjus.

Wat vond je van dit recept?

Limoenribs met cajunfrites

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig