Spaghetti met kaas en reepjes speklap

hoofdgerecht
4 personen
3
91
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 3 el olijfolie
- 1 schaal speklapjes ((220 g), in reepjes)
- 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes)
- 500 g broccoli
- 100 g gemalen oude kaas (Goudse kaas oud 48+ (zak 175 g))
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Bak de reepjes speklap in 8 min. bruin en gaar. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Snijd de broccoli in roosjes en de steel in plakjes. Voeg toe en roerbak in 8 min. beetgaar.
- Schep de spaghetti om met het spek-groentemengsel en de helft van de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 675 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 56 g
- vet 37 g