bewaar
Aardbeiensalade met geitenkaas
Aardbeiensalade met geitenkaas
bewaar

Aardbeiensalade met geitenkaas

De combinatie hartig met zoet maakt deze salade tot een absolute picknickfavoriet.

10 min. bereiden
1 uur wachten
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

verse aardbeien

2 el

balsamicoazijn

150 g

Bettine Blanc geitenkaas 45+

75 g

veldsla

Aan de slag

1

Maak de aardbeien voorzichtig schoon, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Meng met de azijn en peper en laat ca. 1 uur in de koelkast intrekken. Neem de aardbeien in een lekvrij bakje mee. Neem ook de geitenkaas en veldsla mee. Verdeel de veldsla over bordjes. Schep de aardbeien erop en verkruimel de geitenkaas erboven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardbeiensalade met geitenkaas

De combinatie hartig met zoet maakt deze salade tot een absolute picknickfavoriet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig