Aardbeiensalade met geitenkaas
Aardbeiensalade met geitenkaas

Aardbeiensalade met geitenkaas

De combinatie hartig met zoet maakt deze salade tot een absolute picknickfavoriet.

10 min. bereiden
1 uur wachten
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

verse aardbei

2 el

balsamicoazijn

150 g

Bettine Blanc geitenkaas 45+

75 g

veldsla

De combinatie hartig met zoet maakt deze salade tot een absolute picknickfavoriet.

Aan de slag

Maak de aardbeien voorzichtig schoon, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Meng met de azijn en peper en laat ca. 1 uur in de koelkast intrekken. Neem de aardbeien in een lekvrij bakje mee. Neem ook de geitenkaas en veldsla mee. Verdeel de veldsla over bordjes. Schep de aardbeien erop en verkruimel de geitenkaas erboven.