Biefstuk op Australische wijze

165 kcal

20 min. bereiden, 2 uur wachten

3.1/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 500 ml Australische rode wijn

    Australische rode wijn

  • 2 eetlepels vleesmix kruiden

    vleesmix kruiden

  • 4 teentjes knoflook

    knoflook

  • 4 biefstukken

    biefstukken

  • 0 zout en (versgemalen) peper

    zout en (versgemalen) peper

Dit heb je nodig

  • keukenpapier


2000 nr. 06 - Roosteren rond de wereld

Aan de slag

  1. Wijn in ondiepe schaal schenken en kruiden toevoegen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Vlees hierin ca. 2 uur op kamertemperatuur marineren of nacht in koelkast zetten.

  2. Vlees droogdeppen met keukenpapier en op barbecue bruin roosteren. Biefstukken ca. 2 à 3 minuten per kant roosteren, afhankelijk van dikte van vlees en gewenste gaarheid. Vlees na bakken met zout en peper bestrooien. Serveren met kruidenboter of barbecuesaus. Lekker met gepofte aardappels en maïskolven of gemengde salade met maïskorrels en rode bonen.

Wat vond je van dit recept?

Biefstuk op Australische wijze

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig