Sinaasappel-chocosaus met ijs

420 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil een halve sinaasappel met een dunschiller. Snijd de schil in reepjes. Breng 50 ml water met de suiker aan de kook en kook de reepjes 5 min. mee. Verwijder de reepjes uit de pan en laat afkoelen.

  2. Pers een 1/2 sinaasappel uit, voeg het sap toe aan het suikerwater en laat tot de helft inkoken. Neem van het vuur. Laat de chocolade in het suikerwater smelten. Schep in elke coupe 2 bollen ijs en schenk de saus erover. Bestrooi met de sinaasappelreepjes.

  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Gerelateerde recepten

Sinaasappel-chocosaus met ijs

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig