Garnalencocktail met rode peper en komkommer

220 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd 2 plakjes van de komkommer en halveer ze. Snijd de rest van de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Snijd de rode peper in reepjes. Meng de komkommer, rode peper, het basilicum en beide soorten garnalen. Houd 4 grote cocktailgarnalen achter voor garnering.

  2. Klop een dressing van de sojasaus, oestersaus en sesamolie. Breng op smaak met limoensap. Schep om met het komkommermengsel en verdeel over de glazen. Rijg de halve plakjes komkommer met de achtergehouden cocktailgarnalen aan de prikkers en steek in de glazen.

  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Garnalencocktail met rode peper en komkommer

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig