Chiliwrap
Chiliwrap

Chiliwrap

Yes, we eten Mexicaans! Iedereen in huis smult van deze wraps met bonen, mais en kruiden.

30 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

1

ui

3 tl

paprikapoeder

1 tl

gemalen komijn

1

paprikamix

1 blik

maiskorrels

840 g

witte bonen in tomatensaus

8

tortillawraps

Yes, we eten Mexicaans! Iedereen in huis smult van deze wraps met bonen, mais en kruiden.

Aan de slag

1

Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui 3 min. samen met het paprikapoeder en de komijn. Snijd de paprika in stukjes. Voeg de paprika toe en bak 5 min. mee. Doe de mais en bonen met tomatensaus erbij en laat de chili op laag vuur 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verpak de tortilla's in magnetronfolie en verwarm 3 min. op vol vermogen (700 watt). Leg een tortilla op een bord en schep er wat chili op. Voeg toppings naar keuze toe. Rol de tortilla op tot wrap.

tip

variatietipToppings: tortillachips (zak 150 g, naturel of nacho cheese), gebakken Hollandse rundergehaktballetjes (schaal 360 g), geraspte cheddar Tophat 48+ (kaas, stukje 150 g), salsasaus mild (potje 300 g)

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.