bewaar
Gekruide kebabs met aubergine en paprika
Gekruide kebabs met aubergine en paprika
bewaar

Gekruide kebabs met aubergine en paprika

30 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

aardappelen

400 g

rundergehakt

1½ el

kruidenmix

1

rode ui

4 el

olijfolie

2

aubergines

1

rode paprika

Dit heb je nodig

  • grillpan, satéstokjes

Aan de slag

1

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

2

Meng het gehakt met de kruidenmix en ui. Verdeel in 8 porties, vorm er met natte handen worstjes van en steek ze aan de satéprikkers. Bestrijk met 1 el olie. Verhit de grillpan en gril de kebabs in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig.

3

Verhit de rest van de olie en bak de aubergine in 5 min. gaar. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de groente over 4 borden en leg de kebabs ernaast. Serveer met de aardappelen. Lekker met knoflooksaus.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gekruide kebabs met aubergine en paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig