Rundvlees met Amsterdamse ui

495 kcal

30 min. bereiden

3.6/5

(257)

Ingrediënten

Aantal personen

2012 nr. 01 - De nieuwe winterkeuken

2012 week 02-06 - 2012 week 02-06

Aan de slag

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar. Bereid de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen de boter in een braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het op middelhoog vuur in 1 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Roer de bloem erdoor en bak nog 3 min. Voeg de Amsterdamse uien toe. Warm nog 1 min. door. Serveer het vlees met de aardappelen en de rodekool.

  • algemeenAmsterdamse uien zijn ook lekker door een salade of als garnituur bij een borrelhapje.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Rundvlees met Amsterdamse ui

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig