Groenteschotel Ploink
Groenteschotel Ploink

Groenteschotel Ploink

15 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

bospeentjes

2 theelepels

suiker

3

bosuitjes

3 takjes

peterselie

½ zakje

knoflookbieslook

150 g

kastanjechampignons

1 blikje

minimaïs

2 eetlepels

(olijf)olie

zout

(versgemalen) peper

Dit heb je nodig

  • wok

  • keukenpapier

Aan de slag

Bospeentjes en bosuitjes schoonmaken, wassen en in schuine stukken van ca. 3 cm lang snijden. Peterselie fijnhakken en bieslook fijnknippen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Minimaïs laten uitlekken.In wok olie verhitten en bospeentjes met suiker ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Champignons en bosuitjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Minimaïs toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten bestrooien met gehakte kruiden en serveren.