Groenteschotel Ploink

Advertentie
Ingrediënten
- 8 bospeentjes
- 2 theelepels suiker
- 3 bosuitjes
- 3 takjes peterselie
- ½ zakje knoflookbieslook
- 150 g kastanjechampignons (bakje à 250 g)
- 1 blikje minimaïs (netto 80 g)
- 2 eetlepels (olijf)olie
- zout
- (versgemalen) peper
Keukenspullen
- wok
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bospeentjes en bosuitjes schoonmaken, wassen en in schuine stukken van ca. 3 cm lang snijden. Peterselie fijnhakken en bieslook fijnknippen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Minimaïs laten uitlekken.In wok olie verhitten en bospeentjes met suiker ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Champignons en bosuitjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Minimaïs toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten bestrooien met gehakte kruiden en serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 80 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 6 g
- vet 5 g