bewaar
Kruidige spinazie met kikkererwten
Kruidige spinazie met kikkererwten
bewaar

Kruidige spinazie met kikkererwten

15 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

bosuitjes

½ blikje

kikkererwten

3 eetlepels

(olijf)olie

1 teentje

knoflook

1 theelepel

geelwortel (kurkuma)

2 zakken

panklare spinazie

2 theelepels

tomatenpuree

zout

(versgemalen) peper

enkele druppels

citroensap

1 theelepel

gemalen komijn (djinten)

Aan de slag

Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. In zeef kikkererwten laten uitlekken. In (braad)pan 2 eetlepels olie verhitten. Bosui ca. 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Komijn en geelwortel erdoor roeren. Spinazie toevoegen en op laag vuur al omscheppend in ca. 2 minuten laten slinken. Rest van olie, tomatenpuree en kikkererwten erdoor roeren en nog ca. 5 minuten zachtjes meestoven. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidige spinazie met kikkererwten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig