Spitskool met citroenroom
Spitskool met citroenroom
bewaar
bewaar

Spitskool met citroenroom

20 min. bereiden
75waarderingen

    Aan de slag

    1

    Spitskool schoonmaken, wassen, stronk verwijderen en kool in reepjes snijden. Citroen goed schoonboenen, met fijne rasp de schil afraspen. Bieslook fijnknippen.

    2

    In pan boter smelten. Kool en room toevoegen en al omscheppend ca. 3 minuten smoren. Citroenrasp erdoor roeren en nog ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Op smaak brengen met zout en peper en desgewenst wat citroensap. Van vuur af bieslook erdoor roeren. Lekker bij kalfsschnitzels en aardappelpuree.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Spitskool met citroenroom

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig