Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het klokhuis van de appels en peren en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een pan en voeg de rozijnen, suiker en het kaneelstokje toe. Laat 15 min. op laag vuur koken. Verwijder eventueel het kaneelstokje.
Leg ondertussen het brood 5 min. in de oven om het op te warmen. Snijd in 8 stukken. Verdeel het brood, de compote en hangop over 4 borden en bestrooi met de pistachenoten.
- algemeenPistachenoten smaken ook lekker over carpaccio.
Gerelateerde recepten
Appel-perencompote

4 personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het klokhuis van de appels en peren en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een pan en voeg de rozijnen, suiker en het kaneelstokje toe. Laat 15 min. op laag vuur koken. Verwijder eventueel het kaneelstokje.
Leg ondertussen het brood 5 min. in de oven om het op te warmen. Snijd in 8 stukken. Verdeel het brood, de compote en hangop over 4 borden en bestrooi met de pistachenoten.
algemeen:Pistachenoten smaken ook lekker over carpaccio.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 friszoete appels
2 handperen
2 el rozijnen
6 el geleisuiker
1 kaneelstokje
1 appelkaneel broodkrans
1 beker hangop
2 el pistachenoten