Kruidenvinaigrette

frans
bijgerecht
4 personen
3
16
Advertentie
Ingrediënten
- 2 el wittewijnazijn
- 4 el olijfolie
- 2 tl suiker
- 1 tl fijne mosterd
- ½ bakje bieslook ((a 25 g), fijngesneden)
- ½ bakje platte peterselie ((a 20 g), alleen de blaadjes)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Doe de azijn, olie, suiker, mosterd en peper en zout in een kommetje en klop met een garde tot vinaigrette. Meng de bieslook en peterselie door de vinaigrette. Lekker over een aardappel- of komkommersalade.

Vinaigrette maken
instructievideo
- 00:34 min.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 95 kcal
- eiwit 0 g
- koolhydraten 1 g
- vet 10 g