Tomatensalade met serranoham

290 kcal

15 min. bereiden, 20 min. wachten

3.5/5

(141)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 bak tasty tom tomaten

    tasty tom tomaten

  • 1 bakje cherry tomaten

    cherry tomaten

  • 1 bakje platte peterselie

    platte peterselie

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 4 eetlepel olijfolie extra vierge

    olijfolie extra vierge

  • 2 eetlepel citroensap

    citroensap

  • 0 zwarte peper

    zwarte peper

  • 2 pakjes Campofrio Jamón Serrano

    Campofrio Jamón Serrano

2012 nr. 06 - Het beste uit Europa

Aan de slag

  1. Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.

  2. Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.

  3. Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Tomatensalade met serranoham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig