bewaar
Tomatensalade met serranoham
Tomatensalade met serranoham
bewaar

Tomatensalade met serranoham

15 min. bereiden
20 min. wachten
133waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bak

tasty tom tomaten

1 bakje

cherry tomaten

1 bakje

platte peterselie

1 teen

knoflook

4 el

olijfolie extra vierge

2 el

citroensap

zwarte peper

2 pakjes

Campofrio Jamón Serrano

Aan de slag

1

Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.

2

Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.

3

Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.