bewaar
Tomatensalade met serranoham
Tomatensalade met serranoham
bewaar

Tomatensalade met serranoham

15 min. bereiden
20 min. wachten
135waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bak

tasty tom tomaten

1 bakje

cherry tomaten

1 bakje

platte peterselie

1 teen

knoflook

4 el

olijfolie extra vierge

2 el

citroensap

zwarte peper

2 pakjes

Campofrio Jamón Serrano

Aan de slag

1

Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.

2

Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.

3

Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensalade met serranoham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig